Требиње добило ''почасне амбасадоре'' града | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Требиње добило ''почасне амбасадоре'' града

Извор: To Trebinje | Датум:01.03.2023.

На „44. Међународном сајму туризма“ у Београду, Туристичка организација Требиња реализовала је необичну промотивну акцију – свечаним уручивањем „пасоша Требиња“ неколицини „почасних амбасадора“ нашег града.

Ријеч је о истакнутим појединцима, јавним личностима, али и пословним сарадницима Туристичке организације Требиња и Града Требиња који су у протеклом периоду дали посебан допринос туристичкој промоцији Требиња и његове афирмације.

 

„Пасоши Требиња“ уручени су, поред осталог, директорима туристичких организација Београда и Будве Миодрагу Поповићу и Немањи Kуљачи, познатим туристичким путописцима Бошку Kозарком – KулТуристи и Бразилцу Тијагу Фереири те Пеђи Јовановићу, познатом пјевачу и композитору.

 

„Почасни амбасадори Требиња“ захвалили су на указаној части, истичући да их ово признање додатно обавезује да шире лијепу слику о нашем граду и промовишу туристичку понуду Требиња.

 

Промотивна акција „Почасни амбасадор Требиња“ биће настављена и у наредном периоду.

 

 


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: