PETROVIĆ POVODOM PROSLAVE DANA ŽENA : Ovo je zajednica koja pobjeđuje i donosi nova djela i rezultate | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

PETROVIĆ POVODOM PROSLAVE DANA ŽENA : Ovo je zajednica koja pobjeđuje i donosi nova djela i rezultate

Izvor: rejting.info | Datum:06.03.2023.

Aktiv žena Gradskog odbora SNSD-a Trebinje organizovao je večeras u Trebinju proslavu Dana žena, na kome je istaknuto da su žene dio zajednice koja pobjeđuje na zajedničkom putu da Trebinje i Hercegovina budu bolji i snažniji.
Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Trebinje Luka Petrović rekao je da je večerašnji skup najmasovniji ovakav događaj do sada, te istakao da su svi na zajedničkom putu da Trebinje bude bolje i snažnije.

“Ovo je zajednica koja pobjeđuje i koja donosi nova djela i rezultate. Nemamo pravo da odustanemo zbog svih onih koji su se borili da Republika Srpska napreduje”, rekao je Petrović.

 
Petrović je istakao da je u Trebinju mnogo urađeno, da je to postignuto i zahvaljujući ženama, te dodao da su žene pobijedile i u izbornom procesu.

“Predstoje nam periodi kada moramo stvarati nove rezultate, otvarati nova radna mjesta, imati viziju. Daleko smo odmakli u odnosu na ostale lokalne zajednice u Republici Srpskoj”, naveo je on.

Petrović je dodao da je grad sve posjećeniji, poželjniji za boravak turista jer imaju šta da vide.

“Ne treba nam glas da bi vladali, već da bi činili stabilnijom našu Republiku Srpsku i Hercegovinu”, rekao je Petrović i poželio srećan Dan žena.

Predsjednik Gradskog izbornog štaba SNSD-a Trebinje Mirko Ćurić rekao je da su žene stub kuće, porodice, društva i Trebinja, istakavši da jedni bez drugih ne mogu i zahvalio ženama.

Predsjednik Aktiva žena SNSD-a u Trebinju Valerija Lakić pozdravila je članice ovog aktiva, istakavši njihov značajan doprinos u izbornoj pobjedi, kao i članice Aktiva žena SNSD-a iz Bileće, Nevesinja i LJubinja.

Lakićeva je istakla da žene nisu samo majke, domaćice i radnice već da čine mnogo više, te da današnje vrijeme traži žene koje radom i trudom doprinose što boljem položaju žena u ekonomskom, socijalnom i političkom životu.

 

Potpredsjednik Aktiva žena Gradskog odbora SNSD-a Trebinje LJubica Miljanović pozvala je sve prisutne da minutom ćutnje odaju počast svim poginulim borcima za Republiku Srpsku, istakavši značajan doprinos žena koje obavljaju teške i složene poslove, te predvode grad u brojnim organizacijama.

Član Predsjedništva Aktiva žena Gradskog odbora SNSD-a Trebinje Milica Ijačić  je istakla da su žene stub i oslonac, te da su uz mudro vođstvo predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Luke Petrovića i gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića spremni za velike pobjede.

Srna


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: