Milinković: Navodi o nepravilnostima u OŠ 'Sveti Sava' su laž | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Milinković: Navodi o nepravilnostima u OŠ 'Sveti Sava' su laž

Izvor: Herceg RTV | Datum:06.03.2023.

Povodom tekstova koji su se pojavili u medijima o skandaloznom ponašanju direktora OŠ 'Sveti Sava' u Gacku Nikole Milinkovića koji, kako je pisalo u tekstu, nije želio da objavi imena đaka te škole koji su osvojili prva tri mjesta na opštinskom takmičenju iz matematike i vjeronauke, Milinković se oglasio i za Herceg televiziju iznio svoju stranu priče.

'25. februara održana su opštinska takmičenja iz matematike i vjeronauke . Takmičenju iz matematike pristupilo je ukupno 11 učenika i to sedmih, osmih i devetih razreda. Takmičenje je određeno i sprovedeno u skladu sa uputama koje smo dobili od prosvjetnih savjetnika za matematiku. Na dan kada je održano takmičenje nije bilo prigovora ni nastavnika ni roditelja djece. Niko se nije žalio. Svi podaci su bili javni, objavljeni na oglasnoj tabli škole i dostavljeni nadležnim organima. Isti slučaj je bio sa takmičenjem iz vjeronauke na kojem su učestvovala tri učenika osmih razreda. Što se tiče uspjeha iz matematike od 100 mogućih osvojeno je najviše 30 bodova. ' rekao je Milinković.

'Što se tiče objavljivanja rezultata, prvo se objave imena radova pod šifrom zbog eventualnih žalbi, a kada se završi proces žalbi objave se imena učenika, što smo mi i učinili i objavili na glasnoj tabli škole' rekao je Milinković i istakao da negira sve napisano u tekstovima osim činjenice da je brat načelnika opštine Gacko Ognjena Milinkovića.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: