GO Crveni krst Trebinje: Prodaje vozilo ''fiat pandu'' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

GO Crveni krst Trebinje: Prodaje vozilo ''fiat pandu''

Izvor: radio Trebinje | Datum:13.03.2023.

Gradska organizacija Crvenog krsta Trebinje, na osnovu člana 37. statuta, oglašava javnu licitaciju za prodaju putničkog motornog vozila FIAT PANDA, broj motora 6707793, broj šasije ZFA 141A0001231038, snaga motora 37 KV, godina proizvodnje 1996, vlasništvo Gradske organizacije Crvenog krsta Trebinje, početna cijena 800 KM.

Licitacija će se održati 20. marta ispred zgrade Gradske organizacije Crvenog krsta Trebinje, ul. Nemanjina br. 11 časova sa početkom u 10 časova.
Motorno vozilo se, do početka licitacije, može pogledati svakog radnog dana od 8 do 14 časova.
Pravo učešća na licitaciji imaju sva pravna i fizička lica koja prije početka licitacije uplate depozit u iznosu od 50,00 KM do početka licitacije na blagajni Gradske organizacije Crvenog krsta Trebinje.
Motorno vozilo se prodaje po principu „viđeno-kupljeno". Učesnicima koji ne izlicitiraju za motorno vozilo, biće vraćen depozit.
Kupan je dužan da motorno vozilo preuzme najkasnije u roku od 5 dana od završetka licitacije, uz uplatu postignute cijene, na žiro račun Gradske organizacije Crvenog krsta Trebinje, u protivnom će se smatrati da je kupac odustao od kupovine, u tom slučaju prodavac zadržava negov deponovani do sredstava.
Ako ova licitacija ne uspije, druga licitacija se zakazuje za 27. marta na istom mjestu i pod istim uslovima. Ukoliko motorno vozilo ne bude prodato putem javne licitacije, 03. aprila na istom mjestu i pod istim uslovima, biće prodato neposrednom pogodbom.
Troškove prenosa vlasništva i ostale troškove snosi kupac, kaže se na kraju poziva za javnu licitaciju.
 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: