Trebinje Vertikal - Trka u kamenu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje Vertikal - Trka u kamenu

Izvor: Herceg rtv | Datum:24.03.2023.

U organizaciji Planinarskog Društva „Vučji zub“sutra će po osmi put biti organizovana trka „Trebinje Vertikal – Trka u kamenu“. Trka će se u muškoj i ženskoj konkurenciji, održati sa početkom u 10,00 časova.

Start trke je kao i predhodnih godina kod Perovića/Arslanagića mosta.

Prijave takmičara će biti organizovano u Hotelu Leotar, veče uoči trke, 24.03 od 19 č do 20:30 č i na dan trke u subotu 25.03 od 7:30 č do 9:00 č NE TOLERIŠEMO KAŠNJENJA!

 

U tom periodu će se takođe preuzeti startni brojevi za sve ranije prijavljene takmičare, majice kao i vaučeri za ručak i konzumaciju. Na ovom mjestu takmičari mogu predati lične stvari koje će ih čekati na cilju trke, a koje ćete na cilju morati preuzeti.

Takmičari će se vraćati sa Leotara po instrukcijama organizatora a najvećim dijelom istom stazom kojom su izašli na vrh/cilj. Povratak svih takmičara na start očekuje se oko 13:30 č. Nakon toga u Hotelu Leotar biće organizovana dodjela nagrada i zajednički ručak (14:00č).

Ono što je novina je da će ovo izdanje vertikala pored ostalog biti i kvalifikaciona trka za pet reprezentacija za Evropsko Skajraning prvenstvo u Gusinju – Crna Gora. Pored našeg Vertikala, tu su još dva formata ove trke, jedan u Hrvatskoj – Absolute Biokovo Challenge i Vertikalni kilometar  na Ultra trejl Stara  planina u Srbiji.  Čast nam je i zadovoljstvo što smo kroz godine dosadašnjeg rada zaslužili povjerenje trkačke zajednice.


Vremenski limit za finišersku medalju je 2č.

Najbrže učesnike trke očekuju vrijedne novčane, robne nagrade, trofeji, kao i vikend za dvoje u hotelu Leotar.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: