Sportisti uskoro dobijaju teren sa vještačkom travom | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Sportisti uskoro dobijaju teren sa vještačkom travom

Izvor: Radio Trebinje | Datum:24.03.2023.

Ovih dana počeli su radovi na izgradnji terena sa vještačkom travom u bivšoj kasarni čime će Fudbalski klub Leotar ali i sportisti iz Trebinja uskoro dobiti kapitalan sportski objekat.

Teren čiju izgradnju finansiraju Grad Trebinje i Fudbalski savez Republike Srpske biće od velike koristi kako omladinskim kategorijama, tako i prvotimcima Leotara. Predviđena je i izgradnja par redova tribina kao i svlačionica.

Prije par mjeseci, na sastanku predstavnika Grada i Fudbalskog saveza RS, predsjednik Saveza Vico Zeljković je istakao da je vrijednost terena oko 580.000 KM sa PDV-om, s tim da će Savez snositi troškove travnate podloge, a Grad Trebinje građevinskih radova.

Osim Trebinja, biće izgrađeno još osam fudbalskih terena sa vještačkom travom u sedam područnih saveza Republike Srpske. Izgradnja terena sa vještačkom travom pomoći će sredinama koje učestvuju u projektu dalji razvoj ne samo fudbala, već kompletnog sporta", naveo je Zeljković.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: