Nedjeljno druženje u Planinarskom domu ''Ubla'' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nedjeljno druženje u Planinarskom domu ''Ubla''

Izvor: radio Trebinje | Datum:25.03.2023.

Iz Planinarskog društva „Vučji zub“ i Razvojne agencije Grada Trebinja pozivaju sve Trebinjce na nedjeljno druženje u Planinarskom domu „Ubla“, sutra od 11 časova.

„Za mališane koji se tog dana pridruže planinarima biće organizovano besplatno penjanje na vještačku stijenu i spuštanje zip lajnom. S obzirom da nas očekuje i izuzetno povoljna vremenska prognoza, nadamo se da će veliki broj Trebinjaca, ukoliko to već nisu, posjetiti Planinarski dom 'Ubla'“, navodi se u pozivu.

Podsjećamo, novi sportsko-turistički sadržaji na Ublima/Orjenu urađeni su u okviru projekta PRONACUL (Promocija prirodne i kulturne baštine za razvoj održivog turizma u zaštićenim područjima). Razvojna agencija jedan je od partnera u ovom projektu, koji uz Regionalnu razvojnu agenciju Zasavje iz Slovenije kao vodećeg partnera, realizuje još 11 partnerskih organizacija iz 6 zemalja, a finansira se iz sredstava programa ADRION.

Nesebičnu podršku u realizaciji projekta pružilo je i Planinarsko društvo Vučji zub.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: