Pećanac: Kazne za parkiranje na mjesta rezervisana za vozila lica sa invaliditetom 500 KM (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Pećanac: Kazne za parkiranje na mjesta rezervisana za vozila lica sa invaliditetom 500 KM (VIDEO)

Izvor: RTRS | Datum:11.04.2023.

Promjenu visine novčane kazne za parkiranje na parking mjesta rezervisana za automobile lica sa invaliditetom pokrenuli su razgovori sa građanima , izjavio je odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka Bojan Pećanac, gostujući u Jutarnjem programu RTRS-a. 



Pećanac je podsjetio da je na prošloj sjednici Komisije za stambeno - komunalne poslove i poslove saobraćaja, koja je održana 29. marta, predložio zaključak po kojem bi se izmijenila odluka o bezbjednosti saobraćaja na teritoriji Grada Banjaluka.

- To bi u konkretnom slučaju značilo da se sadašnje kazne, koje su 40 KM, povećavaju na 500 KM za sve one nesavjesne vozače koji parkiraju svoje automobile na mjesta koja su označena za vozila osoba sa invaliditetom - rekao je Pećanac.

On je naglasio da svima smeta kada se nesavjesni vozači parkiraju na mjesta rezervisana za automobile lica sa invaliditetom.

- Iskreno se nadam da smo sa tom odlukom barem malo uticali na poboljšanje kvaliteta života naših sugrađana. Mislim da je visina kazne zadovoljavajuća, ali mnogi ljudi kažu da je trebala biti i veća - zaključio je Pećanac.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: