Radno vrijeme za vaskršnje praznike u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Radno vrijeme za vaskršnje praznike u Trebinju

Izvor: Radio Trebinje | Datum:14.04.2023.

Kako je saopšteno iz Ministarstva uprave i lokalne samouprave RS, za vaskršnje praznike neradni dani su Veliki petak, Vaskrs i Vaskršnji ponedjeljak.

Tokom praznika rad dežurnih timova porodične medicine organizovan je od sedam do 12 časova. Danas, na Veliki petak, radi Tim 5, na Vaskrs je dežurni Tim 13, a na Vaskršnji ponedjeljak Tim 14, svi na prvom spratu glavne zgrade Doma zdravlja. Služba hitne medicinske pomoći, kao i uvijek, radiće 24 časa.

Većina marketa u našem gradu danas radi skraćeno, na Vaskrs će svi biti zatvoreni, a ponedjeljak im je uobičajeni radni dan. Pekare danas i na Vaskršnji ponedjeljak rade kao i svakog radnog dana, a jedino će im neradna biti nedjelja.

Komercijalne banke ne rade sva tri praznična dana- Veliki petak, Vaskrs i Vaskršnji ponedjeljak, a benzinske pumpe neće prekidati svoj uobičajeni rad.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: