Djed i unuka iz Foče došli na Srpska open da vide Novaka Đokovića | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Djed i unuka iz Foče došli na Srpska open da vide Novaka Đokovića

Izvor: nezavisne | Datum:19.04.2023.

BANJALUKA - Djed i unuka, Nenad i Mia Vuković doputovali su u Banjaluku iz Foče kako bi pogledali mečeve na Srpska openu ali i upoznali najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića.

 
Mia je, zanimljivo, šampionka Republike Srpske upravo u tenisu i to u kategoriji do 10 godina. Tu titulu je osvojila prošle godine.

Kaže da joj je tenis oduvijek bio najveća želja, te da ga je počela trenirati, između ostalog i zbog Noleta.

"Tenis sam počela trenirati sa pet godina. Tenis mi je baš lijep sport, mnogo mi se sviđa. Od tenisera najviše volim Novaka Đokovića", rekla je Mia za "Nezavisne novine".

Njenom djedu Nenadu nije bio problem da sa unukom prevali nekoliko stotina kilometara od Foče do Banjaluke, jer se, kako kaže, prilika da se vidi Novak Đoković, rijetko dobija.

"Došli zbog malo da sve ovo posjetimo i uvjerimo se koliko je zaista lijepo. Nadamo se da ćemo vidjeti Novaka i da ćemo se ako bude šanse slikati sa njim", kaže Nenad.

Vukovići nažalost nemaju kartu za centralni teren, na kome će danas igrati Nole, ali kako ističu, pogledaće bar neki od mečeva koji su na drugim terenima gdje takođe nastupaju srpski teniseri.

"Za centralni nemamo kartu, za ove imamo. Nadamo se da ćemo uspjeti doći do Đokovića jer je unuci velika želja da ga upozna", kazao je Nenad.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: