Zmija u kancelariji UIO u Banjaluci | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Zmija u kancelariji UIO u Banjaluci

Izvor: RTRS | Datum:28.04.2023.

Službenici Uprave za indirektno oporezivanje BiH, koji su smješteni u iznajmljenim prostorijama Glasa Srpske u Banjaluci, napustili su prostorije nakon što je u jednoj od njih otkrivena zmija.

Iako nisu sigurni o kojoj je zmiji rječ, pretpostavlja se da je otrovnica, nastala je panika i svih 25 službenika iz Grupe za prinudnu naplatu i Grupe za tarifu, vrijednost i porijeklo robe napustilo ove radne prostorije, saopšteno je iz UIO BiH.

Službenici UIO BiH pozvali su nadležne službe koje bi uskoro trebalo da dođu u prostorije, izvršiti pregled i obezbijediti sigurnost prostorija za dalji rad.

U prostorijama Glasa Srpske u Banjaluci, u staroj zgradi koja bi uskoro trebalo da bude srušena, smješten je jedan broj službenika UIO zaposlen u Regionalnom centru Banjaluka.

Proteklih godina u ovim prostorijama bio je veliki broj pacova i miševa koji su najčešće izlazili iz klima uređaja postavljenih na plafonima i pretpostavlja se da su se zmije pojavile u objektu upravo zbog velikog broja glodara.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: