Stanje povrijeđenih u pucnjavi u školi - dvoje i dalje u kritičnom stanju, petoro stabilno (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Stanje povrijeđenih u pucnjavi u školi - dvoje i dalje u kritičnom stanju, petoro stabilno (VIDEO)

Izvor: RTRS | Datum:04.05.2023.

Osam učenika i radnik obezbjeđenja stradali su u pucnjavi u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. Šest đaka i nastavnica se sa prostrijelnim ranama nalaze u Urgentnom centru, odnosno na klinici u Tiršovoj. Maloljetni napadač i njegovi roditelji su privedeni. Građani su sinoć palili svijeće i polagali cvijeće ispred škole, kao i na Cvetnom trgu. I u drugim gradovima Srbije održan pomen stradalima.


 

Vršilac dužnosti direktora dječje klinike u Tiršovoj Siniša Dučić, izjavio je jutros za RTRS da je djevojčica, primljena nakon pucnjave u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", u kritičnom stanju i vitalno ugrožena.

- Dva dječaka koja su primljena su stabilno i za nekoliko dana se očekuje da budu pušteni na kućno liječenje - dodao je Dučić.

Direktor Kliničkog centra Srbije Milika Ašanin izjavio je da je stanje dvoje učenika i nastavnice, ranjenih u pucnjavi u školi "Vladislav Ribnikar" i smještenih u Urgentni centar, mnogo bolje, da su stabilni i budni, a da je treći učenik takođe budan, ali se njegovo stanje i dalje smatra kritičnim.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: