Luka Dončić plaća sahranu tragično stradaloj djeci u Beogradu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Luka Dončić plaća sahranu tragično stradaloj djeci u Beogradu

Izvor: KLIKS | Datum:05.05.2023.

Slovenski košarkaš Luka Dončić najavio je da će platiti sahranu tragično nastradalim osobama u masakru koji se dogodio u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

 

Slovenski košarkaš planira učestvovati i u dugoročnoj pomoći za ublažavanje posljedica napada koji se dogodilo u beogradskoj školi ‘Vladislav Ribnikar’.

Poslije strašne tragedije, Dončić se obavezao da će platiti pogrebne usluge i savjetovanje za tugu za drugove i osoblje, saopštio je putem Twittera.

Kako je istakao, priželjkuje odziv i ostalih Balkanaca iz NBA lige.

"Srce mi je slomljeno zbog tragične pucnjave u školi u Srbiji i izgubljenih života uključujući nevinu djecu. Moje misli su da porodicama i čitavoj zajedinici koja je pogođena ovom tragedijom. Putem moje fondacije, istražujem momentalni i dugoročni način kako da pomognemo učenicima, ustanovama i porodicama koje su pogođene tragedijom u OŠ "Vladislav Ribnikar". Posvećen sam i nastaviću da vas obavještavam povodom ovoga čim detalji budu poznati", naveo je Luka.
 
Dončiću je otac Srbin, Saša Dončić, porijeklom sa Kosova, čiji su roditelji u potrazi za boljim životom otišli u Sloveniju, gdje se Saša i rodio. Tu je upoznao Mirjam Poterbin, s kojom je dobio Luku 1999. godine.

Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: