RUKOVODSTVO GRADA SE UPISALO U KNJIGU ŽALOSTI | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

RUKOVODSTVO GRADA SE UPISALO U KNJIGU ŽALOSTI

Извор: SRNA | Датум:05.05.2023.

Rukovodstvo Trebinja upisalo se jutros u knjigu žalosti u Konzularnoj kancelariji Srbije u ovom gradu koja je otvorena povodom tragedije u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" gdje je u pucnjavi ugašeno devet života.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je novinarima da je potrebno da društvo uzme maksimalno učešće da bi porodica bila što snažnija i naglasio da se mora više povesti računa o djeci, kojima treba pažnje.

"Nešto moramo uraditi kao društvo. Treba da se zabrinemo i razmišljamo o tome na koji način određene mreže treba da se ukinu. Potrebno je razgovarati o problemima, o tome da li ustanove rade kako treba, koje treba da povedu računa o određenim ljudima koji razmišljaju drugačije", rekao je Ćurić nakon upisivanja u knjigu žalosti.

U knjigu žalosti upisao se i zamjenik gradonačelnika Dražen Bošković, predsjednik Skupštine grada Trebinja Dragoslav Banjak, potpredsjednik gradskog parlamenta Đorđe Miljanović, načelnici gradskih odjeljenja, kao i generalni direktor "Elektroprivrede Republike Srpske" Luka Petrović i rukovodstvo ovog preduzeća.


U Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, prije dva dana trinaestogodišnji dječak ubio je osam učenika te škole i radnika obezbjeđenja i ranio više osoba.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: