Za ljepše Trebinje - akcija uređenja grada | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Za ljepše Trebinje - akcija uređenja grada

Izvor: radio Trebinje | Datum:05.06.2023.

Povodom 5. juna, Međunarodnog dana zaštite životne sredine i ove godine u Trebinju je organizovana akcija čišćenja i uređenja grada i prigradskih naselja.

„Cilj je ukazati na značaj očuvanja životne sredine. Odziv na ovakve akcije je veliki, a uradi se i dobar posao. Akcenat je na većim naseljima: čiste se lokacije oko osnovne škole u Gorici, stadiona u Policama, a radi se i uređenje korita rijeke Trebišnjice i pridvoračkog kraka, kao i užeg centra grada“, rekla je Marija Tešić, samostalni stručni saradnik za ekologiju u JU „Ekologija i bezbjednost“ Trebinje.

Ona je dodala da će biti sklonjene i divlje deponije, a u večernjim časovima trebinjski vatrogasci obaviće pranje ulica.

Moto i ovogodišnje akcije je „Za ljepše Trebinje“, a pored radnika „Komunalnog“ i zaposlenih u JU „Ekologija i bezbjednost“ učestvuju javne ustanove i preduzeća, vatrogasci, privredni subjekti i građani.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: