Uhapšeno šest Trebinjaca koji se sumnjiče za zloupotrebu opojnih droga | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Uhapšeno šest Trebinjaca koji se sumnjiče za zloupotrebu opojnih droga

Izvor: radio Trebinje | Datum:10.06.2023.

Trebinjska policija uhapsila je šest lica iz našeg grada, koji se sumnjiče za zloupotrebu opojnih droga, u okviru akcije kodnog naziva Rent-a-kar.

Uhapšena su lica inicijala N.M, Ć.M, L.P, M.N, V.N. i N.Ć.

Pet lica je uhapšeno nakon pretresa, dok je lice inicijala N.Ć. nađeno i uhapšeno u večernjim časovima.

Obavljen je i pretres putničkog automobila jednog privrednog subjekta iz našeg grada.

„Prilikom pretresa lica inicijala M.N. nađene su tri precizne digitalne vage, papiri sa zabilješkama o imenima i novčanim iznosima i plastična kutija, ukupne težine 500 grama, u kojoj se nalazi nepoznata bijela praškasta materija. Provođenjem operativnih mjera i radnju u toku akcije, 10. marta ove godine, nađena je crna transportna vreća, ukupne težine 22 kg u kojoj se nalazila opojna droga marihuana –skank“, navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Trebinje.

Operativna akcija je realizovana pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju i usmjerena je na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga na području grada Trebinja. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: