BIZ tarife za dodatnu komunikaciju u zemlji i inostranstvu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

BIZ tarife za dodatnu komunikaciju u zemlji i inostranstvu

Izvor: mtel/sponzorisano | Datum:28.06.2023.

Pored bonusa dobijenih u paketu vašeg m:tel BIZ tarifnog modela, putem BIZ dodataka možete da dodate još više razgovora, poruka i neta

Želite li komunikaciju bez ograničenja, odaberite nove m:tel BIZ tarife koje su osmišljene da vam pruže nesmetanu komunikaciju u poslovnoj grupi, razgovore i SMS-ove u BiH bez limita, ali i odlične bonuse za mobilni internet.

Na osnovu vaših, kao i potreba vašeg poslovnog tima, možete da odaberete neku od BIZ tarifa i pored bonusa za pozive, poruke ili internet u okviru poslovne grupe ili drugih mobilnih i fiksnih mreža u BiH, dobijete mogućnost dodatnih minuta za pozive i mobilni internet i u mrežama regiona Zapadnog Balkana, uz izbor partner grupe.

Takođe, ukoliko vaše poslovanje zahtjeva česta putovanja, nudimo vam i mogućnost BIZ NET roming dodataka za opušteno korišćenje mobilnog interneta u inostranstvu.

U zavisnosti od potreba vašeg poslovanja, obogatite svoj BIZ Start, BIZ Plus, BIZ Net ili BIZ Premium paket tarifnim dodacima po vašem izboru, uz neki od BIZ dodataka, namijenjenih korisnicima koji žele dodatne minute za razgovore, SMS poruke ili internet u zemlji i/ili inostranstvu.

Svaka poslovna grupa ima svoje potrebe za komunikacijom, a mi ćemo vam pomoći da pronađete onu koja će vaše poslovanje dovesti do savršenstva, uz razne benefite u sklopu tarifnih paketa.

Za više informacija o aktuelnim BIZ tarifama posjetite mtel.ba ili pozovite 0800 50 300.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: