Најава: Конференција беба 2023 | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Најава: Конференција беба 2023

Извор: radio Trebinje | Датум:28.06.2023.

Традиционална манифестација „Конференција беба 2023“ биће одржана у петак, 30. јуна 2023. године,  на Тргу слободе, с почетком у 18 часова.

Пријављивање учесника почиње од 17 часова на Тргу слободе и траје до почетка манифестације.

Право учешћа имају све бебе из Трeбиња рођене у периоду од 29.06.2022. године до најмлађе присутне бебе на манифестацији која посједује документ са јединственим матичним бројем. Приликом пријављивања на увид је потребно донијети здравствену књижицу или извод из матичне књиге рођених за бебе, као и за браћу и сестре.

На Конференцији ће се вршити избор трочланог предсједништва у ком се бира најмлађа, најстарија и беба са највише браће и сестара.

Манифестација се одржава под покровитељством Града Требиња, уз подршку Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске.

У забавном програму учествују: Дјечији хор „Бубамарац“, ЈУ „Наша радост“, Клуб за дјецу „Света Евгенија царица Милица“ и Дјечија играоница „Цицибан“.

Медијски покровитељ је Јавни сервис РТРС.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: