Žuto upozorenje zbog visoke temperature vazduha | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Žuto upozorenje zbog visoke temperature vazduha

Izvor: RTRS | Datum:11.07.2023.

Za područje cijele BiH danas je izdato žuto upozorenje zbog visoke temperature vazduha, koja će iznositi i do 36 stepeni Celzijusovih.
 

- Mogući su zdravstveni rizici među ugroženim osobama, na primjer starijim ili vrlo mladim - objavljeno je na sajtu Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U Republici Srpskoj upozorenje je izdato za period od 11.00 do 18.00 časova, i to za banjalučku, fočansku i regiju Prijedor jer će temperatura biti između 32 i 36 stepeni, za regiju Trebinje jer će najviša dnevna temperatura vazduha biti između 32 i 35 stepeni, a regiju Višegrad jer se očekuje temperatura od 32 i 36 stepeni Celzijusovih.

U Federaciji BiH za regije Bihaća i Livna upozorenje je izdato za period od ponoći do 17.00 časova, a prognozirana temperatura vazduha biće i do 33 stepena, za regiju Mostar isti period, ali temperatura oko 36, za regiju Sarajevo i Tuzla isti period i temperatura oko 32 stepena Celzijusova.
 
 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: