Izaberite najbolje pakete sa najboljom akcijom | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Izaberite najbolje pakete sa najboljom akcijom

Izvor: mtel/sponzorisano | Datum:11.07.2023.

U ljetnjoj m:tel ponudi uz IPTV pakete i popust na cijenu mjesečne pretplate, očekuju vas i super televizori uz otplatu na 24 rate bez kamate

Želite li preko 300 TV kanala, najmodernije TV funkcionalnosti, videoteke, brzi internet i fiksnu/mobilnu telefoniju sa mnoštvom sjajnih bonusa?  Odaberite jedan od m:tel TV paketa i uživajte u zabavi za sve uzraste uz 25% popusta na cijenu mjesečne pretplate prva 4 mjeseca i televizore na rate bez kamate.

U najnovijoj akciji za vas preporučujemo: Alpha TV uz mjesečnu ratu od 12 KM, Tesla TV uz ratu od 16,50 KM ili Sony TV uz mjesečnu ratu od 71,50 KM.

Uz m:tel IPTV dobijate najbolje sportske sadržaje, najaktuelnije svjetske filmske i serijske naslove, a sadržaje možete da gledate kad god poželite uz funkcionalnosti premotavanja, vraćanja propuštenog sadržaja, pauziranja i snimanja. Pored toga dobijate najbrži net, fiksnu telefoniju sa odličnim bonusima ali i najbolju mobilnu mrežu u BiH.

Odaberite najbolje pozivom na broj  0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: