Poklonite knjigu i postanite ’zadužbinar srca’ | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Poklonite knjigu i postanite ’zadužbinar srca’

Izvor: mtel/sponzorisano | Datum:28.07.2023.

U m:tel poslovnicama pronađite kutiju s natpisom „Zadužbina srca – neka nas knjiga spaja“ i poklonite knjigu našim sunarodnicima koji žive daleko!

 

 

Činiti dobro najljepši je osjećaj koji sami sebi možemo priuštiti. Poklonivši samo jednu knjigu, učinićete dobro djelo, omogućiti da naši ljudi u dalekoj Australiji imaju priliku očuvati ili steći znanje svog maternjeg jezika. A, to možete učiniti tako što ćete u bilo kojoj poslovnici kompanije m:tel, širom BiH, pronaći kutiju s natpisom „Zadužbina srca – neka nas knjiga spaja“. Upravo ta kutija je mjesto u koje možete odložiti knjigu, kao poklon svojim sunarodnicima, odnosno kao dar za fond naše biblioteke u Melburnu.

Kompanija m:tel i Udruženje građana Humanitas, pokrenuli su ovu akciju prikupljanja knjiga u junu mjesecu, a do sada je već prikupljen veliki broj naslova, kako onih koje su donijeli građani tako i poklona koje su za ovu akciju darovale biblioteke. 

 

„Utisci naših sugrađana u vezi sa ovom akcijom su veoma pozitivni. Srećni smo kada imamo priliku da spajamo ljude, kako kroz ono čime se bavimo – telekomunikacijama, tako i putem lijepih i humanih djela, a ova akcija to svakako jeste“, rekla je Sandra Stanić, glavni saradnik za društvenu odgovornost kompanije m:tel.

 

Poziv da se uključite u akciju „Zadužbina srca – neka nas knjiga spaja“ još uvijek je otvoren, kao i vrata svih poslovnica kompanije m:tel za sve one koji žele učestvovati u ovoj humanoj i lijepoj akciji.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: