GACKO: ZA ASFALTIRANJE SEOSKIH PUTEVA MILION KM | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

GACKO: ZA ASFALTIRANJE SEOSKIH PUTEVA MILION KM

Izvor: Srna | Datum:02.08.2023.

Na području opštine Gacko u narednom periodu biće asfaltirano oko šest kilometara seoskih puteva za šta će biti izdvojeno milion KM iz lokalnog budžeta, potvrdio je načelnik ove opštine Ognjen Milinković.


U toku su radovi na asfaltiranju puta na dionici Dobrelja-Danići u dužini od 1.800 metara, objavljeno je na sajtu opštine.

Milinković je naveo da se asfaltira dionica puta od Lažetića kuća prema Pustom Polju, za šta je ugovor potpisan prošle godine, i radovi se odvijaju prema planu.

On je najavio da se potom nastavljaju radovi u selu Dulići, te da je u mjesnoj zajednici Avtovac došlo do oštećenja puteva koji su ranije asfaltirani, pa će biti sanirani, a radiće se i određene popravke na seoskim putevima.

Prema njegovim riječima, proteklih dana završeno je asfaltiranje dijela puta od Čemerna prema planinarskom dolu Papin Do i dio puta u selu Kravarevo.

Planirani su asfaltni radovi u Nadanićima i put prema Macanovini i Brajićevićima, ali i dio puta do škole u Vrbi.

Izvođač radova je konzorcijum "Antikorozija" Gacko - "HP Investing" Mostar. 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: