Na ulicama Banjaluke bilbordi dobrodošlice delegaciji Srbije - ''Složno u nove pobjede!'' (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Na ulicama Banjaluke bilbordi dobrodošlice delegaciji Srbije - ''Složno u nove pobjede!'' (FOTO)

Izvor: RTRS | Datum:03.08.2023.

U Banjaluci su postavljeni bilbordi dobrodošlice delegaciji Srbije u Republiku Srpsku.
 

U najvećem gradu Srpske postavljen je bilbord na kojem se nalaze predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić iz poruku "Složno u nove pobjede!".

Delegacija Srbije, predvođena predsjednikom Aleksandrom Vučićem, započinje dvodnevnu posjetu Republici Srpskoj. Na banjalučkom aerodromu sve je spremno za dolazak delegacije Srbije.

Vučić će danas, sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i srpskim članom Predsjedništva Željkom Cvijanović, u Srpcu posjetiti novoizgrađeni vrtić "Srbija".

Zvaničnici Srpske i Srbije će sutra u Prijedoru prisustvovati obilježavanju Dana sjećanja na stradale i prognane Srbe u pogromu "Oluja". Takođe će položiti vijence na spomen-obilježje na Petrovačkoj cesti.

Prethodno će u Banjaluci biti održan sastanak Dodika, Vučića i srpskog člana Predsjedništva BiH Željke Cvijanović.

Za sutra je predviđena i sjednica Savjeta Republike Srpske i Srbije i potpisivanje Sporazuma o izgradnji dva memorijalna centra posvećena jasenovačkim žrtvama.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: