Gacko: Evidentirano krivično djelo „Izazivanje opšte opasnosti“ | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gacko: Evidentirano krivično djelo „Izazivanje opšte opasnosti“

Izvor: HERCEG TV | Datum:07.08.2023.

 

Policijska stanica Gacko radi na dokumentovanju krivičnog djela „Izazivanjeopšte opasnosti“ koje je evidentirano 06. avgusta 2023. godine.Naime, policijski službenici su zaprimili prijavu iz Doma zdravlja „Prof.Dr. Savo Bumbić“ iz Gacka da je lice inicijala P.J. zadobilo povrede u krugu ZPRudnika i Termoelektrane Gacko. Operativnim radom na terenu, policisjki službenici su došli do saznanja da je lice inicijala P.J. zaposleno u ZP RiTE Gacko,a da je povrede zadobilo od radne ruke („teleskop“) dizalice, kojom je rukovalo liceinicijala M.B. iz Gacka.Lice inicijala P.J. je zadobilo teške tjelesne povrede i smješteno je uUniverzitetskoj bolnici u Foča.

Policijski službenici Policijske stanice Gacko će protiv lica inicijala M.B. nakon kompletiranja predmeta podnjeti izvještaj o počinjenom krivičnom djeluOkružnom javnom tužilaštvu u Trebinju zbog počinjenog krivičnog djela Izazivanjeopšte opasnosti iz člana 394. Krivičnog zakonika Republike Srpske.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: