Najbolji studenti iz Trebinja nagrađeni putovanjem u Budimpeštu | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Najbolji studenti iz Trebinja nagrađeni putovanjem u Budimpeštu

Извор: Radio Trebinje | Датум:13.08.2023.

Studenti iz Trebinja koji imaju prosjek ocjena veći od devet, otputovali su večeras na nagradnu ekskurziju u Budimpeštu, koju je finansirala gradska uprava Trebinje.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić sa saradnicima ispratio je na petodnevnu ekskurziju u Budimpeštu 15 studenata.

Ćurić je izrazio je zadovoljstvo činjenicom da Trebinje ima ovako veliki broj uspješnih studenata, te dodao da je ova nagradna ekskurzija mali znak pažnje prema njima.

On je dodao da su nagradnu eksurziju dobili svi studenti koji su se javili, odnosno ispunili uslove.

Student druge godine Ekonomskog fakulteta u Subotici Dijana Bukvić, koja ima prosjek ocjena 9,5, zahvalila je gradonačelniku Ćuriću i Gradskoj upravi za ovo putovanje, čime je, kako je rekla, nagrađen njihov trud tokom dosadašnjeg studiranja.

Student druge godine Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu Anđela Šupić rekla je da je ovo nagradno putovanje koje im je obezbijedila gradska uprava Trebinje, dodatna motivacija.

"Moj prosjek ocjena je 9,25, idem prvi put u Budimpeštu i drago mi je zbog toga", rekla je Šupićeva i izrazila zahvalnost Gradskoj upravi.

Kriterijumi za dodjelu nagradne ekskurzije bili su da studenti imaju prosjek ocjena viši od devet i da nisu putovali prethodnih godina.

 


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: