Family Block Idealno mjesto za funkcionalan, siguran i udoban život jedne porodice. | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Family Block Idealno mjesto za funkcionalan, siguran i udoban život jedne porodice.

Izvor: Family Block | Datum:15.08.2023.

Upoznajte svijet Family Block-a, gdje je svaki stan krojen baš po vašoj mjeri. Osluškujući vaše potrebe, a imajući na umu važnost sigurne i kvalitetne gradnje, na samo dva kilometra udaljenosti od centra grada, te 5 minuta laganog hoda od Kampusa i Gradskog olimpijskog bazena, kreirali smo ponudu za vaš dom iz snova. Family Block je projektovan po mjeri čovjeka, za srećan i zadovoljan život jedne porodice, a sastoji se od tri objekta i gradi se u fazama. 

U samom procesu projektovanja, stavljen je fokus na maksimalno postizanje energetske efikasnosti stanova kao i nadzora i upravljanja funkcijama stana putem aplikacije na pametnim telefonima, tablet uređajima ili računarima. Savremeni koncept stanova odlikuje izuzetna funkcionalnost, koja ostavlja dovoljno mjesta za lagodan život. Završni radovi i savremeni enterijeri čekaju vaš lični pečat, te smo svim našim kupcima omogućili oblikovanje enterijera u skladu sa njihovim potrebama. Pažljivo smo izabrali najkvalitetnije građevinske materijale i garantujemo kvalitet koji će odoljeti zubu vremena.

U bliskoj budućnosti, pored kompleksa Family Block-a, naselje Adu krasiće novi park i škola, a upravo će to doprinijeti ugodnom, porodičnom životu.

 

Više detalja na stranici https://familyblock.net/


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: