Ministar unutrašnjih poslova FBiH: Spriječićemo okupljanje na međuentitetskoj liniji | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ministar unutrašnjih poslova FBiH: Spriječićemo okupljanje na međuentitetskoj liniji

Izvor: RTRS | Datum:31.08.2023.

Nakon što je predsjednik Odbora za zaštitu prava Srba u FBiH Đorđe Radanović pozvao građane da sutra u 18.00 časova dođu na međuentitesku liniju na mirno okupljanje za odbranu Srpske, oglasio se ministar unutrašnjih poslova FBiH Ramo Isak rekavši da takva okupljanja neće biti dozvoljena.
 
- Kratko i jasno: Mi to nećemo dozvoliti. Tačka. Oni ne smiju izaći, ne smiju to uraditi i sve što je u skladu sa zakonom mi ćemo preduzeti. Ako neko postupi nezakonito, mi ćemo poduzeti sve mjere i radnje da ih sklonimo s tih pozicija - rekao je Isak za Avaz.

On je rekao da će "u slučaju potrebe biti zatražen i angažman međunarodnih snaga".

- Mislim da su oni dovoljno ozbiljni i da znaju da to ne mogu raditi i da je ovo samo neka farsa. To se, ponavljam, neće dozvoliti. U političke komentare se ne upuštam, ja sam profesionalac i mogu reći da će MUP FBiH uraditi sve iz svoje nadležnosti da to ne dozvoli i dati do znanja da se niko ne može zezati s državom i nezakonito ponašati - rekao je Isak.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: