Unaprijedite prodaju uz pomoć savremene komunikacije | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Unaprijedite prodaju uz pomoć savremene komunikacije

Izvor: mtel/sponzorisano | Datum:06.09.2023.

Unaprijedite prodaju uz pomoć savremene komunikacije

m:tel i Infobip vam nude ICT rješenja za unapređenje direktnog marketinga!

U današnjem brzom, digitalno vođenom svijetu, direktni marketing je moćna strategija za direktnu komunikaciju kompanije sa svojim klijentima ili onima koji će to tek biti.

Kompanija m:tel je prvi telekom operater u BiH koji, u saradnji sa vodećom regionalnom IT kompanijom Infobip, nudi najsavremenija ICT rješenja za unapređenje komunikacije biznis sektora sa klijentima.

Experience Cloud je komunikaciona platforma koja će vam omogućiti da na jednom mjestu iskoristite različite komunikacione kanale poput SMS-a, push notifikacija, chat aplikacija, Vibera i drugih, kako biste efikasno, brzo i sa uštedom, potpuno personalizovali pristup prema svojim kupcima i došli do još boljih poslovnih rezultata.

Pomoću Experiences Cloud komunikacione platforme unaprijedićete produktivnost agenata prodaje, povećati prepoznatljivost svog brenda, privući nove i zadržati postojeće korisnike, te ostvariti uvid u ponašanje i želje vaših klijenata.

Ova platforma nudi sveobuhvatnu integraciju sa sistemima i platformama kao što su Microsoft, Adobe, Oracle i mnoge druge, a na raspolaganju su vam i stručnjaci koji će vam pomoći u integrisanju rješenja u vaš poslovni proces.

Takođe, platforma omogućava da bez dodatnog programerskog angažmana, kreirate, testirate i implementirate sopstvene chat bot-ove. Na raspolaganju vam je i AI chat bot koji može prepoznati namjere korisnika kroz određene ključne riječi i tako pružiti personalizovane odgovore baš svakom klijentu.

Na jednom mjestu imaćete kompletnu istoriju prethodnih interakcija sa korisnikom, bez obzira na kojem su kanalu započete ili vođene. Na platformi možete odrediti uslove slanja automatizovane poruke, na primjer, kada za izabrane artikle nije završena online kupovina kupac će dobiti poruku sa podsjetnikom.

Pomoću Experiences Cloud komunikacione platforme unaprijedite prodaju, povežite se bolje sa svojim klijentima i sve podatke imajte na jednom mjestu!

Saznajte više detalja i sve odgovore na vaša pitanja kako putem ove platforme možete unaprijediti vaše poslovanje. Putem mtel.ba sajta, u dijelu za poslovne korisnike popunite kontakt formu i zakažite sastanak ili pozovite 0800 50 300!


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: