"Da li je bilo potezanja pištolja" Nakon što je Mandić optužio Dodikovog savjetnika za napad, oglasila se policija | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

"Da li je bilo potezanja pištolja" Nakon što je Mandić optužio Dodikovog savjetnika za napad, oglasila se policija

Izvor: hercegovina press | Datum:17.09.2023.

Nakon što su pojedini mediji danas objavili da je savjetnik Milorada Dodika, Branislav Okuka u Trebinju potegao pištolj na biznismena Momčila Mandića, oglasila se i policija koja je potvrdila da je saslušala tri osobe "zbog verbalnog sukoba".

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da su danas uhapsili S.L. za kojim je bila raspisana Centralna potjernica, a koji je bio u društvu sa M.M tokom verbalnog sukoba sa B.O.

– Osoba je uhapšena prilikom intervencije policijskih službenika tokom verbalnog sukoba između B.O. i M.M. na raskrsnici ulica Kralja Petra I Oslobodioca i Cara Lazara. Policijski službenici su saslušali B.O. i M.M. Saslušan je i S.L. koji je bilo u pratnji M.M. – saopšteno je iz policije.

Dodaju da je o svemu obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju koji se izjasnio da u nema elemenata krivičnog djela.

U policiji kažu da je u toku dalji rad po ovom događaju.

Podsjećamo, pojedini mediji danas su objavili da je Okuka potegao pištolj na Mandića kod hotela Central park u centru Trebinju.

Prema pisanju portala BN Okuka je jedan od glavnih savjetnika Milorada Dodika, a tokom rata je bio pripadnik policije Republike Srpske. Njegovo ime se povezuje i sa Udruženjem "Čast otadžbine", a bio je povezan i sa jedinicom "Srpska čast". BN prenosi da je  Okuka bio zaposlen više od jednu deceniju u firmi Momčila Mandića, gdje je kako tvrde Mandići, dobio otkaz zbog  "krađe goriva".

Mandić je za portal BN rekao da je Okuka "izvadio pištolj i uperio u njega" , te da je incident prekinula policija.

Mandić tvrdi da je prethodno sreo Okuku i pitao ga "zbog čega priča negativno o njemu i njegovoj porodici".

On mi je prepotentno odgovorio da je savjetnik u kabinetu predsjednika Srpske Milorada Dodika i da će on moju porodicu da uredi kako on misli - tvrdi Mandić i dodaje da je tu došlo do svađe između njih dvojice.

Okuka se jos nije oglasio povodom ovog događaja.

Srpskainfo


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: