Završen kampus za fotografe i savremene umjetnike | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Završen kampus za fotografe i savremene umjetnike

Izvor: radio Trebinje | Datum:22.09.2023.

Izložbom radova nastalih na Kampusu i dodjelom sertifikata učesnicima, u Kulturnom centru Trebinje danas je završen treći Kampus za fotografiju i savremenu umjetnost „Superexposure 03“.

Na ovogodišnjem Kampusu je učestvovalo 12 polaznika, koji su radili sa šest predavača.

„Iskorak u odnosu na prošle godine je što su ovaj put organizovane i dvije izložbe čiji su autori predavači, pa su polaznici mogli vidjeti kako oni razmišLjaju i na koji način koriste fotografiju u svakodnevnom umjetničkom izrazu“, rekao je direktor Kulturnog centra Miljan Vuković.

Mane Radmanović, jedan od predavača, kaže da je ove godine bio veći broj zainteresovanih kandidata u odnosu na prethodne godine.

„Kvalitet ovogodišnjih radionica je i medijska raznovrsnost. Imamo digitalno izrađene fotografije, video radove, kao i „kju-ar“ kodove,  koji vode na onlajn preglede fotografija sa ličnih uređaja, odnosno različite primjene fotografije u savremenom svijetu“ istakao je on.

Šestodnevni Kampus za fotografiju i savremenu umjetnost „Superexposure 03“ oranizovan je uz podršku Ministarstva za prosvjetu i kulturu RS, Grada Trebinja i Austrijskog kulturnog foruma.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: