NAJAVA: ČETVRTA KONFERENCIJA O KLIMATSKIM PROMJENAMA | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

NAJAVA: ČETVRTA KONFERENCIJA O KLIMATSKIM PROMJENAMA

Izvor: ekologija i bezbjednost | Datum:11.10.2023.

Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske u saradnji sa Fondom za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Srpske, Prirodno-matematičkim fakultetom Banja Luka, Gradom Trebinje i JU “Ekologija i bezbjednost” Trebinje, organizuje četvrtu po redu konferenciju o klimatskim promjenama pod nazivom: "Klimatske promjene - rizici i zajedničko djelovanje u regionu".

 

 

Konferencija će se održati u petak , 13. oktobra sa početkom u 10 časova u Kulturnom centru Trebinje.
Na Konferenciji se očekuje učešće eminentnih stručnjaka iz ove oblasti iz zemalja regiona, kao i ministri nadležni za životnu sredinu ili njihovi predstavnici iz regiona, predstavnici jedinica lokalne samouprave iz regije, direktori javnih preduzeća i ustanova i predstavnici civilnog društva.
Takođe, u sklopu Konferencije, u četvrtak 12. oktobra u Kulturnom centru biće upriličena promocija dvije monografije: “Upravnjanje prirodnim resursima i eri klimatskih promjena” i “Biomasa u održivom korišćenju obradivog zemljišta”, u izdanju Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: