Dani Vitaminke u Banjaluci – niz svečanosti u Banskom dvoru i Gospodskoj | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dani Vitaminke u Banjaluci – niz svečanosti u Banskom dvoru i Gospodskoj

Izvor: Vitaminka | Datum:11.10.2023.

Vitaminka, jedna od najpoznatijih kompanija za preradu voća i povrća u regionu, slavi 75 godina rada

Dani Vitaminke u Banjaluci – niz svečanosti u Banskom dvoru i Gospodskoj

Banja Luka, 10. oktobar 2023. godine – Velika manifestacija pod nazivom “Dani Vitaminke”, kojom se obilježava punih 75 godina postojanja banjalučke kompanije Vitaminka, organizuje se u periodu od 17. do 22. oktobra, nizom događaja i sadržaja za sve generacije građana. Ovaj čuveni brend i nekadašnji privredni gigant bivše Jugoslavije, koji je započeo sa radom 1947. godine kao mala radionica, danas je jedna od najpoznatijih kompanija za preradu voća i povrća u regionu. Finansijska ulaganja u proizvodne kapacitete i zapošljavanje stručnih kadrova, kao i prilagođavanje novim tržišnim trendovima i modernom dizajnu, čine ovu kompaniju i njene proizvode privlačnim za domaće, regionalno i međunarodno tržište. Kompanija u iduću godinu poslovanja ulazi u novom ruhu – sa redizajniranom ambalažom, novim logom i web-sajtom koje će predstaviti ovom prilikom.   

„Dani Vitaminke“ ove godine se odvijaju pod sloganom „Vitaminka - Radost za sve generacije“ i obuhvataju događaje po sledećem rasporedu:

·         17. oktobar u 15.00 časova – Svečana akademija u Banskom dvoru

·         18 – 22. oktobra (od 16 – 20.00 časova) “Dani Vitaminke” u Gospodskoj ulici

 

Na svečanoj akademiji u Banskom dvoru, pored bogatog zabavno-muzičkog programa u kome nastupaju poznati pjevači i zabavljači, kompanija će uručiti priznanja i plakete za dugugogodišnji rad i saradnju svojim radnicima, partnerima i institucijama.

 

Slijedi pet dana druženja sa sugrađanima kroz različite aktivnosti u centru Banja Luke. U Gospodskoj ulici će od 18. oktobra biti postavljen veliki štand Vitaminke, različiti mobilijari i zanimacije za sve generacije vjernih potrošača. Bogate degustacije slanih i slatkih proizvoda, zabava za najmlađe, takmičenja i nagradne igre, muzika DJ-ja i drugi sadržaji učiniće da Banja Luka i njeni građani u tih pet dana žive u znaku Vitaminke. Ono što će posebno obradovati posjetioce u Gospodskoj ulici je 10.075 poklona koji će tokom “Dana Vitaminke” simbolično biti podjeljeni u znak zahvalnosti svima koji su rođeni, rasli i stasali uz ovu kompaniju punih 75 godina.

Jedna od najvažnijih vrijednosti Vitaminke su njeni ljudi, pa će prethodno (14.oktobra) biti upriličena i svečanost sa bogatim sadržajima u krugu fabrike u Banjaluci pod nazivom “Naš dan”.

 

O kompaniji: investicije i razvoj uprkos izazovima

 

-Vitaminka je rijedak primjer kako je snaga brenda uspjela da pobjedi sve prepreke koje su je zadesile krajem prošlog i početkom ovog vijeka.  Prethodnih godina „Vitaminka“ je investirala značajna finansijska sredstva u nova postrojenja, u nove tehnološke cjeline, s ciljem da unaprijedimo procese proizvodnje i poboljšamo efikasnost, te da se prilagodimo tržišnim zahtjevima. Pandemija kovida, rast cijena, inflacija i nedostatak radne snage nisu nas pokolebali i nismo odustali od novih investicija i razvoja, te smo konačno uhvatili korak sa konkurencijom i stvorili pretpostavke za dalji napredak.

Ove godine Vitaminka je uvela i novi vizuelni identitet – savremen ali u sklopu tradicije. Vitaminka radi i na razvoju novih proizvoda. Neke od njih su potrošači već probali, a drugi čekaju da izađu iz naše vrijedne kuhinje. Iako je prisutna na regionalnim i na evropskom tržištu, cilj Vitaminke je da i u narednim godinama osvaja nova tržišta. Kvalitet proizvoda i brend Vitaminka prepoznat je i nagrađivan prestižnim svjetskim priznanjima - izjavila je povodom jubileja Vitaminke, direktor kompanije Dragana Šušak.

Vitaminka u proizvodnji ne koristi konzervanse i svi proizvodi su potpuno domaći, baš kao oni koji su spremljeni kod kuće. To je jedan od razloga zašto su proizvodi od povrća i voća  (čuveni ajvar, krastavčići, pekmez, marmelada, sokovi i drugi proizvodi iz bogatog asortimana) osvojili srca potrošača, koji joj decenijama ostaju vjerni bez obzira na sve izazove kroz koje je kompanija prolazila. Spoj tradicije i modernog čini da svaka generacija voli Vitaminku.

 Vidimo se na „Danima Vitaminke“!


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: