Nova donacija Mustafe Drljevića: Kompjuteri i štampači na poklon Gradskoj upravi | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nova donacija Mustafe Drljevića: Kompjuteri i štampači na poklon Gradskoj upravi

Datum:28.04.2015.

ea91bb19891b6c623322a2cb25533741_XLTrebinjac Mustafa Drljević, predsjednik asocijacije građana Bosne i Hercegovine u Parizu donirao je Gradskoj upravi osam računara, od čega po četiri za potrebe trebinjskih mjesnih zajednica i Odjeljenje za poljoprivredu, kao i tri štampača i kancelarijski materijal.

Ova asocijacija poklonila je i dvanaest računara Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“, kao i školski pribor za dječiji vrtić „Naša radost”.

Zajednica građana BiH u Parizu do sada je donirala računarsku opremu osnovnim i srednjim školama u Republici Srpskoj i Federaciji BiH.

Donacija i za FK “Leotar”

Drljević je juče omladinskoj školi Fudbalskog kluba “Leotar” donirao računar, lap-top i štampač, kao i školski pribor za najmlađe polaznike Leotarove škole fudbala. On je, takođe, donirao novčani iznos od 1000 evra, koji će biti iskorišćen za kupovinu garniture dresova za prvi tim.

„Želimo da se zahvalimo gospodinu Drljeviću, što nije zaboravio svoj grad i svoj klub i što nam je pomogao u ovim teškim momentima, kaže direktor omladinske škole Darko Dreč i naglasio da ova donacija za omladinsku školu ima veliki značaj i sigurno će pomoći u radu omladinske škole. „Upoznali smo našeg sugrađanina sa radom kluba i omladinske škole i razgovarali o trenutnoj situaciji i nadamo se da će njegov primjer slijediti i mnogi drugi koji su u mogućnosti da pomognu“, kaže Dreč.

Kako saznajemo uz fudbalskom klubu „Leotar“ 9. maja će u Trebinje stići 100 Engleza koji se nalaze na putovanju po Evropi i koji imaju obavezu da jedan dan volontiraju. Oni su se odlučili da dođu u Trebinje i urede terene u kasarni na kojima treniraju omladinske selekcije Leotara.


Izvor: Radio Trebinje


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: