Oblačno, vjetrovito i nestabilno | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Oblačno, vjetrovito i nestabilno

Izvor: RTRS | Datum:21.10.2023.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas se nastavlja oblačno, vjetrovito i nestabilno vrijeme uz manji pad temperature vazduha, a obilnije padavine očekuju se na jugozapadu i jugu.


 

Kiša će početi da pada na jugu i zapadu, a na istoku će u prvom dijelu dana i dalje biti suvo, tokom dana će jačati na jugu i zapadu, biće i pljuskova sa grmljavinom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Poslije podne kiša će se postepeno premještati ka istoku, a do večeri na zapadu prestanak padavina. Obilnije padavine se očekuju na jugozapadu i jugu.

Duvaće slab do umjeren vjetar na sjeveru, a u ostalim predjelima jak, ponegdje i olujni jugo, a do večeri vjetar će slabiti u većini predjela.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros je u većini krajeva umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a kiša pada u Hercegovini, te u zapadnim, sjeverozapadnim i istočnim područjima.

Maksimalna temperatura vazduha biće od 18 do 26, u višim predjelima od 15 stepeni Celzijusovih.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: