Oko 75.000 KM za sanaciju fasade i nadstrešnice i zamjenu otvora na zgradi Doma zdravlja | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Oko 75.000 KM za sanaciju fasade i nadstrešnice i zamjenu otvora na zgradi Doma zdravlja

Извор: ATV | Датум:30.10.2023.

Pomoćnik direktora Doma zdravlja Trebinje Radovan Todorović rekao je da je raspisana javna nabavka za sanaciju zgrade ove zdravstvene ustanove, ukupne vrijednosti od oko 75.000 KM.

Todorović je, gostujući u emisiji "Jutro" na ATV, istakao da su javnom nabavkom predviđeni radovi na sanaciji fasade i nadstrešnice te zamjena otvora.

"Sanacija će značajno pomoći na uštedi energije, prvenstveno u sezoni grijanja koja je pred nama. Bilo je neophodno da se pokrene ova nabavka i u narednom periodu i izvedu radovi. Obezbijeđeno je oko 75.000 KM koje će biti utrošene za ovu namjenu", kazao je Todorović.

Govoreći o sezoni grupa, Todorović je istakao da je trenutna situacija zadovoljavajuća, a da Dom zdravlja ima dovoljno kadrova koji mogu da odgovore svim izazovima.
"Imamo dovoljan broj kako doktora, tako i ostalog medicinskog osoblja. Možemo da odgovorimo svim potrebama. Pritužbi od strane pacijenata nemamo. Većinom su svi zadovoljni", naveo je on.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: