Demanti Herceg televizije na navode odbornika Liste za pravdu i red | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Demanti Herceg televizije na navode odbornika Liste za pravdu i red

Izvor: Herceg RTV | Datum:07.11.2023.

Objavljujemo demanti na iznesene tvrdnje odbornika Liste za pravdu i red Slobodana Deretića koji je na današnjoj sjednici Skupštine Grada Trebinja izjavio da Herceg televizija ima 20.000 KM duga, što je laž i obmana javnosti. Herceg televizija na današnji dan ima jedan neuplaćeni račun za električnu energiju koji iznosi 620,28KM. Herceg televizija redovno plaća svoje račune. Želimo da informišemo javnost da će Herceg televizija tražiti svoja prava na sudu te tužiti odbornika Slobodana Deretića za iznesene laži na sjednici Skupštine Grada Trebinja održanoj 7.novembra 2023.godine.

Prethodno je direktor Herceg televizije pozvao Nebojšu Vukanovića na razgovor gdje mu je pokazao dokaz o izmirenim dugovanjima, te zatražio da objavi demanti na svom portalu i sajtu Radio Trebinja, pošto je pisao neistine na pomenutu temu, što je gospodin Vukanović odbio i poručio da sa radošću iščekuje našu tužbu. Nebojša Vukanović već dugi niz godina pokušava da naruši ugled jedine hercegovačke televizije, što nas dovodi da zaključka da mu Herceg televizija kao medij smeta, te da bi volio medijski mrak.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: