Inspektori organizovali orgije u stanici policije u Kotoru | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Inspektori organizovali orgije u stanici policije u Kotoru

Izvor: Glas Srpske | Datum:23.11.2023.

 

KOTOR - U prostorijama policije u Kotoru 30. jula 2020. godine dva inspektora policije su organizovala seksualne orgije sa dvije ženske osobe, piše crnogorska Borba.
 

O "vreloj akciji" su, preko kriptovanog telefona, obavještavali policajca Lj. M. koji se tereti da je na vrhu "kavačkog" klana.

Borba je došla u posjed fotografija, koje su dio spisa koji je Europol dostavio nadležnim organima o presretnutim porukama.

Jedna od dvije ženske osobe sa ovih fotografija je bila u centru afere godinu ranije kada je osuđenik Đ. P. koji kaznu izdržava u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor, objavio fotografiju na kojoj je, u bolničkoj sobi, sa jednom obnaženom i drugom djelimično obnaženom ženskom osobom, koja je obučena u uniformu zdravstvenog radnika.

Na pomenutim fotografijama jasno se vide nedolične radnje, u policijskoj stanici, a sve to prate i poruke koje jedan od inspektora šalje Ljubu Miloviću.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: