Nova nezgoda u Gorici apel da se hitno reaguje | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nova nezgoda u Gorici apel da se hitno reaguje

Izvor: hercegovina press | Datum:14.12.2023.

Problem stanovnika ulice Nikšićki put na magistralnom putu Trebinje-Nikšić ni poslije brojnih apela ka nadležnim u „Putevima Srpske“ nije riješen.

Novi habajući sloj asfalta ni dalje nije postavljen, kritični dio magistrale između kuća nije dodatno označen saobraćajnom signalizacijom, a nije postavljen ni stacionarni radar kako bi se koliko-toliko uticalo na vozače da prilagode brzinu svojih vozila.
Sve to za posljedicu ima nove saobraćajne nezgode koje iznova stvaraju materijalnu štetu na imovini vlasnika kuća uz samu magistralu.
„Kad neko pogine – svi će se uhvatiti za glavu. Ali, tada će biti kasno i sjetiće se naših brojnih apela. Nova nezgoda se dogodila juče – da je pješak bio na trotoaru u tom trenutku, danas bi se opraštali od njega“, naveo je Miljan Ratković iz ove ulice.

Mještani su ranije naveli  da ovom dionicom puta, gdje je inače dozvoljeno 50km/h, vozila ulijeću u krivinu sa 100 km na čas i ona ih zatim izbaci i završe u dvorištu kuća.

Dok nadležni ne rade ništa i ne rješavaju očigledne probleme, Trebinjci koji žive uz sami put svakog dana strahuju za svoj i život vozača i pješaka.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: