Policija intervenisala zbog provale, a otkrila kokain vrijedan milijardu dolara | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Policija intervenisala zbog provale, a otkrila kokain vrijedan milijardu dolara

Izvor: RTRS | Datum:19.12.2023.

Australijska policija je tokom intervencije zbog provale i navodnog pokušaja otmice u kome su učestvovala četvorica muškaraca u sjeverozapadnom Sidneju, otkrila kokain vrijedan više od milijardu dolara.
 

Policajci Novog Južnog Velsa su odgovorili na dojavu o provali na sjeveru Sidneja u ponedjeljak u 6.25 časova po lokalnom vremenu i zatekli četiri muškarca kako sjede u automobilu tojota jaris, u podzemnoj garaži stambene jedinice, u crnoj odjeći i sa fantomkama preko lica, prenosi Gardijan.

Policija navodi da je u automobilu pronašla polugu od 60 centimetara, rukavice, sataru za meso, nož , skalpel za kutije, mobilne svjetiljke i opremu za vezivanje, stvari za koje su naveli da ukazuju na pokušaj otmice, a četvorica muškaraca, starosti 24, 23, 20 i 19 godina, uhapšeni su na licu mjesta, navodi britanski list.

Nakon što je identifikovala 24-godišnjaka za koga se tvrdi da su četvorica muškaraca namjeravali da ga opljačkaju i kidnapuju, policija je izvršila nalog za pretres njegovog stana i pronašla 722 kilograma kokaina.

Taj mladić je takođe uhapšen i biće optužen za nabavku narkotika u "velikoj komercijalnoj količini" i za svjesno sticanje imovinske koristi kriminalnim radnjama, navodi Gardijan.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: