Srpska će slaviti 9. januar uprkos prijetnjama - poziv građanima (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Srpska će slaviti 9. januar uprkos prijetnjama - poziv građanima (VIDEO)

Izvor: RTRS | Datum:28.12.2023.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da će 9. januar biti proslavljen i pozvao građane da u što većem broju dođu na svečani defile.
 

- Dan Republike za nas je svetkovina, veliki praznik. Kao i svaka republika, i naša ima dan rođenja. Mi smo jedini narod u ovoj civilizaciji kojem su neki administrator, stranac i sudije Ustavnog suda to ukidali - rekao je Dodik u emisiji Telering.

On je poručio da će Srpska, uprkos brojnim prijetnjama i pritiscima, proslaviti svoj dan na veličanstven način, uz noćni svečani defile, svjetlosne efekte i koncert.

 

- Važan državnik je pristao da dobije odlikovanje za Dan Republike Srpske. Biće tu značajan broj delegacija, ljudi iz različitih sfera života. Posebno pozivam naše ljude da 9. januara, predveče, oko 5-6 sati, izađu na paradu sa svim našim dostignućima - rekao je Dodik.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: