Značajna finansijska podrška Elektroprivrede Republike Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Značajna finansijska podrška Elektroprivrede Republike Srpske

Izvor: HERCEG TV | Datum:30.01.2024.

 

Predstavnici više udruženja, sportskih klubova i organizacija iz Hercegovine istakli su da im je "Elektroprivreda Republike Srpske" /ERS/, posredstvom Agencije "Iksploud medija" /Xplode Media/, pružila finansijsku podršku i tako pomogla njihov rad, te demantovali navode trebinjske opozicije da novac nije otišao u prave ruke.

Predstavnik sportskog portala "Herceg sport" Ratomir Mijanović rekao je novinarima da je ovaj portal tokom protekle tri godine organizovao 15-ak turnira za najmlađe sportiste, te naveo da im je značajnu pomoć u organizaciji turnira i funkcionisanju sajta pružila "Elektroprivreda Republike Srpske".

 

"Osjećam veliku potrebu da se u ime svih nas u `Herceg sportu`, ali i u ime mladih sportista koji se tako afirmišu, zahvalim svima u ERS-u za taj nesebični dar. Iskreno i ljudsko hvala za pomoć mladim sportistima i nama, `Herceg sportu` da uopšte funkcionišemo i poslujemo", istakao je Mijanović.

 

Miljana Ćuk iz DŽudo kluba "LJubinje" rekla je da je "Elektroprivreda Republike Srpske" 2023. godine pomogla ovom džudo klubu, a novac, koji su takođe dobili posredstvom Agencije "Iksploud medija" utrošen je za kupovinu sportske opreme.

 

Irina Kolak Mandić, predstavnik Muzeja Žitomislić, koji je na isti način dobio podršku ERS-a, istakla je da im je ova finansijska pomoć omogućila objavu publikacija i godišnjaka, gdje su i navedeni sve organizacije, ministarstva i firme koje su im pomogle u svakom smislu, pa i finansijskom.

 

"To je sasvim transparentno, na svim našim plakatima, promotivnim materijalima, ističemo logo grada Mostara, ERS-a i drugih. Ta pomoć je od suštinske važnosti za naš rad", rekla je Mandićeva.

 

Branko Milićević, predsjednik Udruženja guslara "Vojvoda Gligor Milićević" iz Bileće, rekao je da je ERS dodijelila pomoć ovom udruženju, isto posredstvom Agencije, i da je ugovor potpisan, a novac već na računu Udruženja.

 

"Mnogo nam znači pomoć `Elektroprivrede Srpske` da bismo opstali i organizovali Guslarsko veče koje je najavljeno za mart", rekao je Milićević.

 

Saša Brenjo iz plesnog kluba "Let dens" iz Nevesinja rekla je da su posredstvom ugovora sa firmom "Iksploud medija" dobili određenu sumu novca koja im služi za takmičenja i opremanje prostorija, putovanja, te ističu da je to neophodno klubu za funkcionisanje.

 

Pero Mišeljić iz Udruženja guslara "Vojvoda Nedeljko Vidaković" rekao je da su ove godine posredstvom "Iksploud medije" dobili određena novčana sredstva, od ERS-a koja su im potrebna za normalno funkcionisanje društva.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: