Mostarski aerodrom i Air Serbia potpisali ugovor: Karte za liniju Mostar-Beograd od jutros u prodaji | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Mostarski aerodrom i Air Serbia potpisali ugovor: Karte za liniju Mostar-Beograd od jutros u prodaji

Izvor: N1 | Datum:02.02.2024.

Grada Mostar, Air Serbia i Aerodrom Mostar danas su u mostarskoj Gradskoj vijećnici potpisali ugovor za avioliniju na relaciji Mostar-Beograd. Linija će biti u funkciji od 15. aprila, a karte su već u prodaji.

Gradonačelnik Grada Mostara Mario Kordić kazao je kako ovo znači puno ne samo za Mostar već i za regiju Hercegovine. Naveo je da iza svega stoji veliki trud svih nivoa vlasti u BiH.

 

“Mostar će od 15.4. biti povezan s Minhenom, Rimom, Beogradom i Zagrebom. To znači da ćemo manje-više s čitavim svijetom biti povezani. Idemo sada ‘zasukati rukave’. U toku su i građevinski radovi na areodromu jer broj putnika koji očekujemo želimo dočekati kako to spada”, rekao je Kordić.

Naveo je kako je siguran da će zbog velikog interesa putnika aviolinija Mostar-Beograd biti produžena i mimo sezone.

 

Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia rekao je da će letovi ići ponedjeljkom, petkom i nedjeljom.

 

“Za nas je ovo nastavak širenja saobraćaja u regionu. Mostar je 17. destinacija na teritoriji bivše Jugoslavije na kojoj letimo, očekujemo da će ovdje biti putnika”, rekao je Rupić.

 

Karte su dostupne u prodaji od devet sati jutros, a cijene karata su 56 eura u jednom smjeru, a povratna 104 eura sa svim taksama.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: