Integrisati fakultete u lokalni razvoj | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Integrisati fakultete u lokalni razvoj

Datum:29.04.2015.

Na Fakultetu za proizvodnju i menadžment u Trebinju je danas organizovan „Dan otvorenih vrata“ i održan sastanak dekana i profesora sa načelnicima opština istočne Hercegovine o saradnji ove visokoškolske ustanove sa lokalnim zajednicama.DSCN6378

Dušan Jokanović, dekan ovog fakulteta istakao je da je razgovarano o poboljšanju studenstskog standarda. „Mi smo ovdje radi studenata. Oni su imperativ svih imperativa, a kroz njihove potrebe podvlači se pitanje saradnje visokoškolskih ustanova i lokalnih zajednica. Smatram da podrška lokalnih zajednica mora biti na višem nivou, uprkos mišljenju da je visoko obrazovanje isključivo u nadležnosti države, što zakonski i stoji tako“ rekao je on i dodao da je sve pitanje dobre volje i sluha za ono što je najvažnije, a to su mladi i njihova budućnost.

Sastanku su prisustvovali načelnici istočnohercegovačkih opština, a u okviru ove manifestacije za posjetioce je bila organizovana prezentacija studijskih programa fakulteta uz obilazak učionica, radnih prostora i laboratorija ove visokoškolske ustanove.


Izvor: Radio Trebinje


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: