Šta je Putin poželio Srbima u čestitki povodom Dana državnosti | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Šta je Putin poželio Srbima u čestitki povodom Dana državnosti

Izvor: RTRS | Datum:14.02.2024.

Ambasador Ruske Federacije Aleksandar Bocan-Harčenko uručio je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću čestitku predsjednika Vladimira Putina povodom Dana državnosti.
 
- Primite srdačne čestitke povodom nacionalnog praznika – Dana državnosti Srbije. Odnosi između naših zemalja se zasnivaju na viševekovnim tradicijama prijateljstva, kulturne i duhovne bliskosti. Uvjeren sam da ćemo i dalje svestrano jačati rusko-srpsko strateško partnerstvo, razvijati konstruktivnu saradnju u različitim oblastima. To nesumnjivo odgovara temeljnim interesima naših bratskih naroda. Iskreno Vam želim dobro zdravlje i uspjehe, a svim građanima Srbije sreću i prosperitet - navodi se u čestitki predsjednika Putina.

 
 
 
 
 
Prikaži ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Zahvalio sam na čestitkama i posebno istakao izuzetnu simboliku Sretenja, kao praznika na koji se susreću naša istorija i državnost, slobodarski duh i ljubav prema otadžbini i najvišim vrijednostima za koje smo se vijekovima borili - naveo je Vučić na društvenim mrežama.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: