Udruženje žena oboljelih od raka dojke: Jedan cvijet za puno nade | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Udruženje žena oboljelih od raka dojke: Jedan cvijet za puno nade

Izvor: Nezavisne novine | Datum:06.03.2024.

 

Udruženje žena oboljelih od raka dojke "Sveta Petka" iz Bileće će u petak, pored crkve u Gacku, organizovati humanitarnu akciju "Jedan cvijet za puno nade" povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena.

One će damama dijeliti cvijeće i flajere za samopregled dojki.

Cilj akcije je skrenuti pažnju na probleme sa kojima žive ove hrabre žene i podići svijest javnosti o raku dojke kao ozbiljnom zdravstvenom problemu, kao i značaju preventivnih pregleda u cilju ranog otkrivanja bolesti.

Sličnu akciju su ove Bilećanke prošle godine za osmomartovske praznike organizovale u Trebinju i, kako kažu, takvih aktivnosti će biti i u budućnosti.

U Udruženju "Sveta Petka" su pozvale sve ljude dobre volje da se u što većem broju odazovu humanitarnoj akciji, a sredstva je moguće uplatiti na žiro račun Udruženja br. 5620088178077669 kod NLB banke, kao i ostaviti prilog u "Tropik marketu" u Gacku u periodu od 6. do 13. marta, kada će biti postavljena kutija za prilog.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: