Milenko Ukropina: Hvala vam dobri ljudi! | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Milenko Ukropina: Hvala vam dobri ljudi!

Izvor: trebinje live | Datum:13.03.2024.

 

Trebinjac Milenko Ukropina je naš sugrađanin koji zavisi od invalidskih kolica. Donacija koju su mu uručili iz Gradskog odbora SPS-a Trebinje značiće mu mnogo za njegiv svakodnevni život. Iz tog razloga uputio je javnu zahvalnost koju prenosimo u cjelosti.

"Niko od nas ne bira način na koji će da se rodi, gdje će se roditi i kakav će mu život biti. Čovjek kada sve ima, ne može ni sam pola od toga da razumije ni da procesuira. Istini za volju, neko po rođenju ima više sreće, neko manje.

Kako god bilo, uspjeh je održati, uspjeh je pronaći dobre ljude i pomoć kada nam je najpotrebnije. U životu mi je oduzeto mnogo toga, od mog zdravlja, mog pokreta, sposobnosti i mojih roditelja. Koliko god nam se nekada činilo da smo sami, da nema dobrih ljudi i nade za ovaj svijet, Bog nas uvijek ukrijepi i pouči da je svako zlo za neko dobro.

Ja sam pronašao dobre ljude iz GO SPS-a Trebinje koji su nesebično skupili pomoć i pomogli mi da nabavim nova kolica, koja će olakšati kako moje kretanje, tako i moj život. Ovim bih im se putem i javno zahvalio što su mi bar me trenutak vratili osmijeh na lice i dali toplinu za kojom svako živo biće čezne.

Hvala dobrim ljudima još jednom, borba je vječna i put je dug, a uvijek će dobar


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: