Dodik: SNSD svoju stabilnost duguje upravo ženama (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dodik: SNSD svoju stabilnost duguje upravo ženama (VIDEO)

Izvor: RTRS | Datum:20.03.2024.

Povodom Međunarodnog dana žena, muški dio Saveza nezavisnih socijaldemokrata, organizovao je u Trebinju proslavu za Aktiv žena SNSD-a iz ovog grada, svih opština istočne Hercegovine i za aktive žena koaliciopnih partnera.
 

 

Predsjednik SNSD-a, Milorad Dodik istakao je da ova partija svoju stabilnost duguje upravo ženama, koje čine gotovo polovinu

- Naša proslava je kao i uvijek humanitarnog karaktera, a sredstva će biti namijenjena onome kome bude trebalo, kome Aktiv procijeni da je taj novac potreban - kaže Vlaerija Lakić poslanik u NSRS.

Predsjednica Aktiva žena SNSD-a Dušica Šolaja istakla je da je mjesec mart u znaku druženja.

- Zaista jedno vrijeme koje posvećujemo druženju u svim opštinskim odborima duboko zahvalni za ono što žene čine sve ove godine - dodala je ona.

Milorad Dodik predsjednik SNSD-a istakao je da u tome i leži stabilnost SNSD-a.

- Zato smo ovdje da im zahvalimo i ovdje u Trebinju. Želimo s njima da provedemo jedno vrijeme, da im zahvalimo da ih ohrabrimo - poručio je Dodik.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: