'Ekologija i bezbjednost': Velika akcija uređenja grada povodom Svjetskog dana voda | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

'Ekologija i bezbjednost': Velika akcija uređenja grada povodom Svjetskog dana voda

Izvor: Herceg RTV | Datum:20.03.2024.

Poštovani sugrađani,

Svjetski dan voda obilježava se 22. marta. Tim povodom, Grad Trebinje, Odjeljenje za komunalno-inspekcijske poslove i JU „Ekologija i bezbjednost“ organizuju veliku akciju uređenja grada. Okupljanje učesnika je u petak, 22.03.2024. godine, u 08:00 časova na poligonu „Sjeverni logor“. Kao i prethodnih godina, učešće će uzeti sve nadležne službe: Komunalno a.d. Trebinje, Teritorijalno-vatrogasna jedinica, Dobrovoljna vatrogasna društva, Civilnazaštita Hidroelektrana na Trebišnjici, Centar za gazdovanje kršom, Sportsko društvo „Leotar“, Crveni krst, osnovne i srednje škole, fakulteti, javne ustanove, preduzeća,fondacije, zajednice etažnih vlasnika i udruženja građana.


Pozivamo sve građane da daju svoj doprinos unapređenju životne sredine i ljepšem izgledu našeg grada, svako u svom dvorištu, oko svog mjesta boravka. Grad će sa svojim službama obezbijediti besplatan odvoz prikupljenog komunalnog i kabastog otpada, a sve nadležne službe će biti angažovane na uređenju grada i usluzi građanima. Mole se građani da sav kabasti otpad, namještaj i bijelu tehniku ostave pored kontejnera.
Biće obezbijeđena dva autobusa za volontere. Sve potrebne informacije možete dobiti pozivom na besplatan broj 121 operativnog centra JU „Ekologija i bezbjednost“ Trebinje.


Naš cilj je podizanje svijesti stanovništva o značaju očuvanja životne sredine, tečišćenje i uređenje javnih površina, izletišta, uređenje obale rijeke Trebišnjice, kao i uklanjanje nelegalnih deponija, kako bi naš grad zablistao pred predstojeću turističku sezonu.


DAJMO SVOJ DOPRINOS UREĐENJU NAŠEG GRADA, JER JE CILJ SVIH NAS DA ŽIVIMO U ZDRAVIJOJ I ČISTIJOJ ŽIVOTNOJ SREDINI!


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: