Počeo sastanak Dodika sa gradonačelnikom Trebinja, načelnicima hercegovačkih opština i ministrima u Vladi | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Počeo sastanak Dodika sa gradonačelnikom Trebinja, načelnicima hercegovačkih opština i ministrima u Vladi

Izvor: Herceg RTV | Datum:20.03.2024.

U Gradskoj upravi Trebinje počeo je sastanak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika sa gradonačelnikom Mirkom Ćurićem, načelnicima hercegovačkih opština i ministrima u Vladi Srpske.

Sastanku sa Dodikom prisustvuju ministar finansija Republike Srpske Zora Vidović, ministar za naučnotehnološki razvoj i visoko obrazovanje Željko Budimir, ministar energetike i rudarstva Petar Đokić, ministar trgovine i turizma Denis Šulić, ministar pravde Miloš Bukejlović, ministar zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić, ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Bojan Vipotnik.

Sastanku prisustvuju i generalni direktor Elektroprivrede RS Luka Petrović i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac.

Na sastanku u trebinjskoj Gradskoj upravi su i načelnici opština Gacko Ognjen Milinković, Nevesinje Milenko Avdalović, Bileća Veselin Vujović, Ljubinja Stevo Drapić i Berkovića Nenad Abramović.

Predsjednik Republike Srpske danas će u Trebinju svečano otvoriti 5. Samit energetike pod sloganom "Energetska povezanost zapadnog Balkana" u velikoj sali Kulturnog centra Trebinje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: