Ćurić: U planu izradnja Vidikovca, novog kružnog toka, kao i realizacija brojnih projekata (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ćurić: U planu izradnja Vidikovca, novog kružnog toka, kao i realizacija brojnih projekata (VIDEO)

Izvor: Herceg RTV | Datum:26.03.2024.

Gostujući u jutarnjem programu Herceg televizije, gradonačelnik Grada Trebinja, Mirko Ćurić govorio je o raznim temama, među kojima su i projekti značajni za naš grad.

Ćurić je istakao da je u planu izgradnja Vidikovca iznad Grada Trebinja, što će sigurno biti turistička atrakcija. Ćurić je dodao da turisti iz godine u godinu žele da vide nešto novo, a Grad Trebinje će nastojati da im to i pruži.

,, Spremna je projektna dokumentacija za izgradnju Vidikovca, finansijska sredstva su obezbjeđena, te smo  raspisali i javnu nabavku. Očekujemo da će u ovoj godini biti završen kompletan projekat. „ naglasio je Ćurić.

U Trebinju su u toku brojni projekti, među kojima su popločanje i uređenje Starog grada, te popločanje trotoara u užem centru grada, a u planu je i izgradnja kružnog toka u ulici Kralja Petra, kao i izgradnja tri trake kod Gradske kapele.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: